Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 23.04.2024, 09:50

Форум працівників медичних бібліотек України

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Форум працівників медичних бібліотек » Методистам » Конкурс на участь у конференції ІФЛА у серпні 2011 р. (для бібліотекаря зі стажем не більше 5 років)
Конкурс на участь у конференції ІФЛА у серпні 2011 р.
ННМБУ-НежурбедаДата: Четвер, 02.06.2011, 12:22 | Повідомлення # 1
сообщений<250
Група: Заблокированные
Повідомлень: 279
Репутація: 0
Статус: Offline
УБА має приємність оголосити конкурс на участь у конференції ІФЛА у серпні 2011 р. для молодого бібліотекаря з України. Цей грант надається завдяки фінансуванню від родини Боба МакКі та ІФЛА саме для молодого бібліотекаря. Боб МакКі багато років працював виконавчим директором Бібліотечної асоціації Великої Британії, тепер - CILIP, брав активну участь у роботі ІФЛА. Боб планував активно співпрацювати з Українською бібліотечною асоціацією в проекті "Розбудова потужних бібліотечних асоціацій", проте цьому завадила його передчасна смерть минулого року.
Грант імені Боба МакКі надається ІФЛА у розмірі 3000 Євро і призначений для оплати реєстраційного внеску, перельоту до Пуерто-Ріко і готелю. Для участі у конкурсі бажаючі повинні відповідати таким умовам:
- Член УБА
- Стаж роботи в бібліотечній професії не перевищує п'яти років
- Володіє розмовною англійською
- Ніколи не брав участь у конгресі ІФЛА, хоче скористатися можливостями професійного розвитку, що його дає конгрес ІФЛА
- Активна професійна діяльність, зокрема, через участь у роботі Української бібліотечної асоціації
- Готовність поділитися набутим на конгресі досвідом з членами Української бібліотечної асоціації, зокрема, в межах проекту "Розбудова потужних бібліотечних асоціацій"
- Має закордонний паспорт.
Кандидати, що бажають взяти участь у конкурсі, повинні до кінця робочого дня 8 червня 2011 р. надіслати заявку електронною поштою на адресу: u_b_a@ukr.net до виконавчого офісу Української бібліотечної асоціації. У заявці, обсягом до 300 слів, слід у довільній формі викласти інформацію про себе, зокрема, щодо відповідності вищезазначеним критеріям, про освіту, місце роботи, посаду. Не забудьте надати у заявці свою контактну інформацію (електронну адресу, номери телефонів з кодом міста).
Переможця буде обрано експертами ІФЛА після того, як Українська бібліотечна асоціація надішле їм інформацію про трьох найсильніших кандидатів.
Молоді бібліотекарі, цей конкурс - для вас!

Джерело - http://www.ula.org.ua/index.p....ca2ead8
 
Форум » Форум працівників медичних бібліотек » Методистам » Конкурс на участь у конференції ІФЛА у серпні 2011 р. (для бібліотекаря зі стажем не більше 5 років)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz