Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 16:54

Форум працівників медичних бібліотек України

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Форум працівників медичних бібліотек » Нормативно-правове забезпечення діяльності бібліотек » Інструкція про службові відрядження (Наказ Міністерства фінансів від 17.03.2011)
Інструкція про службові відрядження
ННМБУ-НежурбедаДата: Четвер, 02.06.2011, 12:43 | Повідомлення # 1
сообщений<250
Група: Заблокированные
Повідомлень: 279
Репутація: 0
Статус: Offline
З 1 квітня 2011 набула чинності нова інструкція про службові відрядження в межах України та за кордон.

В новій редакції Інструкції більше не міститься вимог щодо відміток в посвідчені про відрядження (вибуття та прибуття до місця постійної роботи) і взагалі не згадується посвідчення про відрядження як таке.
Направлення працівника підприємства у відрядження в межах України оформляється наказом (розпорядженням) із зазначенням: пункту призначення, найменування підприємства, куди відряджений працівник, строку й мети відрядження. Відрядження за кордон також оформлюється наказом, але тільки після затвердження технічного завдання (в якому визначаються мета виїзду, завдання та очікувані результати відрядження, а також строк, умови перебування за кордоном) і кошторису витрат.
Змінено також форму журналу реєстрації відряджень.
До переліку документів, необхідних для відшкодування витрат на відрядження, додано електроні квітки (за наявності посадочного талона та документа про сплату).
Крім рахунків готелів, дозволяється надання рахунків «від інших осіб, що надають послуги з розміщення та проживання відрядженого працівника» (в т.ч. бронювання).
Строки надання працівником звіту про використання коштів та строки повернення коштів приведено у відповідність з Наказом ДПАУ №996 від 23.12. 2010 «Про затвердження форми Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт, та Порядку його складання». Звіт подається до закінчення п’ятого банківського дня, наступного за днем прибуття до місця постійної роботи; залишок невитрачених коштів підлягає поверненню працівником до або під час надання такого звіту.
Особливі строки встановлені для випадків застосування платіжних карток. Так, у разі отримання працівником під час відрядження готівки із застосуванням платіжних карток, він подає звіт і повертає залишок коштів до закінчення третього банківського дня, наступного за днем прибуття до місця постійної роботи. У разі якщо під час відрядження працівник застосував платіжні картки для проведення розрахунків у безготівковій формі і строк подання звіту не перевищив 10 банківських днів, за наявності поважних причин керівник може продовжити такий строк до 20 банківських днів (до з’ясування питання в разі виявлення розбіжностей між звітними документами).
 
Форум » Форум працівників медичних бібліотек » Нормативно-правове забезпечення діяльності бібліотек » Інструкція про службові відрядження (Наказ Міністерства фінансів від 17.03.2011)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz