Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 15:39

Форум працівників медичних бібліотек України

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Форум працівників медичних бібліотек » Нормативно-правове забезпечення діяльності бібліотек » Нові форми кадрових звітів!
Нові форми кадрових звітів!
HmilOlgaДата: Субота, 03.08.2013, 17:47 | Повідомлення # 1
сообщений<80
Група: Проверенные
Повідомлень: 83
Репутація: 0
Статус: Offline
Нарешті маємо нову форму звіту № 3-ПН "Інформація про попит на робочу силу (вакансії)", що подається до служби зайнятості. 

Нову форму затверджено ще наприкінці травня (наказ Мінсоцполітики України від 31.05.2013 № 316), а зареєстровано у Мін’юсті у червні (17.06.2013 за № 988/23520). Окрім самої форми № 3-ПН цим же наказом Мінсоцполітики затверджено і Порядок її подання). 

Наказ про затвердження форми № 3-ПН набирає чинності з дня офіційного опублікування. Станом на вечір п’ятниці 5 липня 2013 року наказ ще офіційно не опубліковано (чекаємо, що це станеться на найближчому тижні). 

Одночасно з офіційним опублікуванням наказу про затвердження нової форми № 3-ПН, форма № 3-ПН, яка застосовувалась раніше, втратить чинність (визнається таким, що втратив чинність, наказ Міністерства праці та соціальної політики України «Про затвердження форм звітності та інструкцій щодо їх заповнення» від 19 грудня 2005 року № 420). 

Звіт за новою формою подаватимуть юридичні особи, а також фізичні особи - підприємці, які використовують працю найманих працівників, незалежно від місцезнаходження — територіальному органу Державної служби зайнятості України у містах Києві та Севастополі, районі, місті, районі у місті. Звіт подаватимемо за наявності попиту на робочу силу (вакансії) не пізніше 10-ти робочих днів з дати відкриття вакансії(й) (щодо подання попередньої форми № 3-ПН чіткого строку подання визначено не було). 

Нова форма 3-ПН містить «базовий» розділ І «ОСНОВНІ ДАНІ ПРО ВАКАНСІЇ». Зазначення цієї інформації є обов’язковим у разі наявності вакансії. Саме ця інформація дає змогу службі зайнятості аналізувати потреби ринку праці. 

Лише у разі, якщо роботодавець бажає скористатися допомогою Державної служби зайнятості України в укомплектуванні вакансій, він робить відповідну позначку у звітній формі і заповнює розділ ІІ «ХАРАКТЕРИСТИКИ ВАКАНСІЇ(Й) ТА ВИМОГИ ДО ПРЕТЕНДЕНТА(ІВ)». 

Також за допомогою нової форми звіту № 3-ПН роботодавець може звернутися до служби зайнятості з проханням про сприянні в підборі працівників «квотної» категорії для виконання квоти, встановленої статтею 14 Закону «Про зайнятість населення». 

Інформація взята з сайту http://kadrovik01.com.ua/forum/viewtopic.php?t=26001
 
Форум » Форум працівників медичних бібліотек » Нормативно-правове забезпечення діяльності бібліотек » Нові форми кадрових звітів!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz