Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 12:29

Форум працівників медичних бібліотек України

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Форум працівників медичних бібліотек » Нормативно-правове забезпечення діяльності бібліотек » Національна програма інформатизації
Національна програма інформатизації
HmilOlgaДата: Середа, 21.11.2012, 16:35 | Повідомлення # 1
сообщений<80
Група: Проверенные
Повідомлень: 83
Репутація: 0
Статус: Offline
Уряд затвердив перелік завдань Національної програми інформатизації на 2012 рік

29.10.2012 | 11:33
ДЕПАРТАМЕНТ ІНФОРМАЦІЇ ТА КОМУНІКАЦІЙ З ГРОМАДСЬКІСТЮ СЕКРЕТАРІАТУ КМУ

17 жовтня 2012 року Кабінет Міністрів України прийняв розпорядження № 813-р «Про затвердження переліку завдань (проектів) Національної програми інформатизації на 2012 рік, їх державних замовників та обсягів фінансування», розробником якого є Державне агентство з питань науки, інновацій та інформатизації.
Національна програма інформатизації є комплексом взаємопов’язаних окремих завдань (проектів) інформатизації, спрямованих на реалізацію державної політики та пріоритетних напрямів створення сучасної інформаційної інфраструктури країни.
Відповідно до вимог пункту 7 Положення про формування та виконання Національної програми інформатизації до прийнятого нормативно-правового акта включені завдання (проекти) інформатизації, які заплановані до виконання (виконуються) за окремими бюджетними програмами органів державної влади. Зазначена інформація була отримана від органів державної влади на виконання доручення Прем’єр-міністра України М. Азарова від 22.10.2011 № 20500/18/1-11.
Згідно з прийнятим урядовим документом, серед основних заходів з інформатизації, запланованих органами державної влади на 2012 рік, зокрема, закупівля послуг з розробки, модернізації, технічної підтримки програмного забезпечення, придбання ліцензійного програмного забезпечення та ліцензій, створення та підтримка системи електронного документообігу та електронного цифрового підпису, створення, модернізація та підтримка в актуальному стані баз даних, веб-сайтів/порталів, реєстрів, кадастрів, ресурсів геоінформаційних систем.
Прийняття розпорядження сприятиме реалізації Концепції розвитку електронного урядування в Україні, створенню умов для соціально-економічного розвитку держави, її інтеграції у світове співтовариство.
 
Форум » Форум працівників медичних бібліотек » Нормативно-правове забезпечення діяльності бібліотек » Національна програма інформатизації
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz