Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 17:17

Форум працівників медичних бібліотек України

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Форум працівників медичних бібліотек » Методистам » Девіз УБА 2011 року «Бібліотека@ - інформація-знання-успіх
Девіз УБА 2011 року «Бібліотека@ - інформація-знання-успіх
ННМБУ-НежурбедаДата: Середа, 23.03.2011, 22:06 | Повідомлення # 1
сообщений<250
Група: Заблокированные
Повідомлень: 279
Репутація: 0
Статус: Offline
На початку лютого 2011 р. Президія УБА оголосила конкурс на девіз УБА 2011 р. Всього на конкурс було подано 78 пропозицій від державних, обласних, районних, юнацьких і дитячих, університетських та шкільних бібліотек з різних куточків України, а також інших зацікавлених осіб. Найбільш активною була Централізована бібліотечна система для дорослих м.Львова , яка запропонувала 25 варіантів девізу.

На першому етапі конкурсу члени Президії УБА віддали свої голоси за 16 девізів, авторами яких були Власенко Л. М., провідний бібліограф Полтавської ОУНБ ім. І.П. Котляревського; Воскресенська Г. П., керівник Американської бібліотеки Києво-Могилянської Академії; Іваницька Д., зав. відділу обслуговування дошкільників та читачів-учнів 1-4 класів Львівської обласної бібліотеки для дітей; Ковтун В.Я.; Колектив ЦБС для дорослих м.Львова; Лугова Л.А., член Президії УБА; Пашкова В.С., віце-президент УБА, Романюк О.І., зав. відділу науково-методичної роботи Публічної бібліотеки ім.Лесі Українки м. Києва.

В другому етапі конкурсу найбільшу кількість голосів набрав девіз «Бібліотека@ - інформація - знання - успіх», автором якого є Іваницька Дарія, зав. відділом обслуговування дошкільників та читачів-учнів 1-4 класів Львівської обласної бібліотеки для дітей.

Вітаємо автора та всю бібліотечну громадськість з новим девізом!

Заохочуємо всіх використовувати цей девіз у зв`язках з громадськістю, рекламно-інформаційній та адвокаційній діяльності бібліотек!

http://www.ula.org.ua

Повідомлення відредагував ННМБУ-Нежурбеда - Середа, 23.03.2011, 22:12
 
Форум » Форум працівників медичних бібліотек » Методистам » Девіз УБА 2011 року «Бібліотека@ - інформація-знання-успіх
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz