Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 09:46

Форум працівників медичних бібліотек України

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Форум працівників медичних бібліотек » Методистам » Конкурс «Зірки бібліотечної блогосфери» (від Програми "Бібліоміст" (IREX))
Конкурс «Зірки бібліотечної блогосфери»
ННМБУ-НежурбедаДата: Субота, 05.02.2011, 19:39 | Повідомлення # 1
сообщений<250
Група: Заблокированные
Повідомлень: 279
Репутація: 0
Статус: Offline
Конкурс бібліотечних блогів України проводиться Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) в рамках програми «Бібліоміст» (www.bibliomist.org) за підтримки Microsoft в Україні. В конкурсі можуть брати участь всі бібліотеки/ бібліотекарі/ співробітники, користувачі та друзі бібліотек, які ведуть блоги, де висвітлюють діяльність бібліотечних закладів, свою роботу, висловлюють свій погляд на сучасні бібліотеки, інформаційні технології і читання й обговорюють актуальні події та новини бібліотечної справи.

Девіз конкурсу – «Якщо читач не йде до бібліотеки – бібліотека йде до читача!»

До участі запрошуються як автори вже існуючих бібліотечних, клубних бібліотечних та навколо-бібліотечних блогів, так і автори нових тематичних блогів, створених не пізніше 1 березня 2011 р.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, учасникам необхідно до 1 березня 2011 р. заповнити коротеньку заявку та надіслати її за адресою blogs@irex.ua та опублікувати посилання на будь-який допис свого блогу на стіні сторінки Бібліомоста на Facebook www.facebook.com/bibliomist, додавши речення «Цей блог бере участь у всеукраїнському конкурсі бібліотечних блогів програми «Бібліоміст».

З умовами конкурсу можна буде також ознайомитись у спеціальній закладці «Конкурс блогів» на сторінці програми «Бібліоміст» у Facebook.

Повідомлення відредагував ННМБУ-Нежурбеда - Субота, 05.02.2011, 19:44
 
Форум » Форум працівників медичних бібліотек » Методистам » Конкурс «Зірки бібліотечної блогосфери» (від Програми "Бібліоміст" (IREX))
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz