Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 06:52

Форум працівників медичних бібліотек України

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Форум працівників медичних бібліотек » Методистам » Конкурс бібліотечногоВідео«БібліоКіноФест:Кадри вирішуютьВсе (17.02.2012-04.05.2012)
Конкурс бібліотечногоВідео«БібліоКіноФест:Кадри вирішуютьВсе
ННМБУ-НежурбедаДата: Вівторок, 21.02.2012, 19:05 | Повідомлення # 1
сообщений<250
Група: Заблокированные
Повідомлень: 279
Репутація: 0
Статус: Offline
Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) у рамках програми «Бібліоміст» за підтримки Української бібліотечної асоціації, Міністерства культури України та Національної парламентської бібліотеки України оголосили Конкурс бібліотечного відео «БібліоКіноФест: Кадри вирішують все».
Мета конкурсу - відзначити відео, які привертають увагу громад до бібліотек, рекламують бібліотечні послуги та змінюють сприйняття бібліотек у суспільстві.
Відео (не більше 3 хвилин) повинно висвітлювати сучасну бібліотечну послугу, запропоновану користувачам, що базується на громадській потребі та сприяє покращенню якості життя громади, наприклад, у галузях: ефективний і зручний доступ до інформації, сімейні послуги, пошук роботи, розвиток бізнесу, сільське господарство, права людини, юридична допомога, послуги місцевої влади, освіта, дозвілля тощо.
Конкурс проводиться у два етапи: з 17 лютого до 4 травня приймаються заявки і відеороботи учасників; 4-21 травня 2012 р. – фінал у формі кінофестивалю. Результати буде оголошено під час Ярмарку "Сучасна бібліотека: розбудовуємо місцеві громади" і розповсюджено через офіційний сайт програми «Бібліоміст», сторінки програми і партнерів у соціальних медіа та інші канали ЗМІ.
Більше інформації можна отримати на офіційній сторінці конкурсу на блозі «Бібліотечний автобан» (http://bibliote4nyj-autoban.blogspot.com/p/blog-page_17.html) та http://bibliomist.org/ua....iut-vse
 
Форум » Форум працівників медичних бібліотек » Методистам » Конкурс бібліотечногоВідео«БібліоКіноФест:Кадри вирішуютьВсе (17.02.2012-04.05.2012)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz