Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 17:38

Форум працівників медичних бібліотек України

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Форум працівників медичних бібліотек » Методистам » Тренінг з розробки ефективних відео (5-26 жовтня 2011р. Київ. Для членів УБА)
Тренінг з розробки ефективних відео
ННМБУ-НежурбедаДата: П`ятниця, 23.09.2011, 12:06 | Повідомлення # 1
сообщений<250
Група: Заблокированные
Повідомлень: 279
Репутація: 0
Статус: Offline
Програма «Бібліоміст» запрошує до участі в тренінгу «Розробка ефективних відео» у Києві 25-26 жовтня 2011 року. Захід розрахований на тих, хто збирається створювати відео, зокрема про бібліотеки і для бібліотек, й хоче здобути необхідні творчі та технічні навички.
До участі запрошуємо: працівників бібліотек-переможців конкурсів програми «Бібліоміст» та членів Української бібліотечної асоціації (УБА).
Перевага надаватиметься тим учасникам, до чиїх посадових обов’язків входить бібліотечний маркетинг, ведення бібліотечного блогу/веб-сторінки, підтримка зв’язків бібліотеки з громадськістю.
Кожен учасник протягом тренінгу отримає необхідну теоретичну інформацію, ознайомиться з найцікавішими українськими та закордонними відео проектами, поняттям вірусного відео, дізнається, як створювати відео та просувати їх у соціальних мережах, а, крім того, самостійно запише та опублікує свій відеоролик.
Участь у тренінгу безкоштовна. Учасникам покриваються витрати на проїзд, проживання та харчування в Києві.
Умови участі
Для участі в тренінгу необхідно надіслати заповнену анкету Ганні Тараненко на адресу ataranenko@irex.ua . Скачати анкету можна за цим посиланням - http://bibliomist.org/media/14633/video_training_application_form.doc.

Останній термін надсилання заявок – 4 жовтня 2011 року, 19:00.
 
Форум » Форум працівників медичних бібліотек » Методистам » Тренінг з розробки ефективних відео (5-26 жовтня 2011р. Київ. Для членів УБА)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz